Pentru tortul Medovik poti alege:
* Medovik clasic - cu foi de miere, insertie de visine si crema de mascarpone si smantana;
* Medovik de ciocolata - cu foi de miere si cacao si crema de ciocolata;
* Medovik caramelizat - cu foi de miere, jeleu de visine si crema de smantana;
* Medovik turnat - cu foi de miere, insertie de nuci si crema de mascarpone si smantana.
- forma (rotund, pătrat, dreptunghiular);
- cantitatea: 2 kg, 2.5 kg, 3 kg, 3.5 kg, 4 kg, 4.5 kg, 5 kg.
Tortul medovik este o delicioasa si populara prajitura din bucataria rusa. Acest tort este cunoscut si sub denumirea de tort cu miere sau tortul "laminat", datorita structurii sale straturate.
Procesul de preparare a tortului medovik este destul de laborios, deoarece fiecare foaie de aluat trebuie coapta individual și apoi asamblată cu atentie, alternand cu straturi de crema si diverse insertii. Rezultatul final este o prajitura umeda si pufoasa, cu un gust dulce și usor caramelizat.
Efectul stratificat al tortului medovik il face sa fie un desert impresionant si atragator pentru ochi, iar gustul sau bogat si aromat il transforma intr-o alegere perfecta pentru orice iubitor de dulciuri.
* Imaginile sunt cu titlu orientativ. Având în vedere că produsele sunt realizate manual pot să difere față de poze la detalii și culori.
* Tortul poate varia în greutate cu +/- 25%.
* Comanda trebuie plasată cu minim 4 zile lucrătoare înainte de eveniment.